Steun ons

Ondersteun Anima via:

Giften

Voor elke persoonlijke gift aan Anima ontvangt u een fiscaal attest. Particulieren genieten een belastingvermindering van 45% op hun gift op voorwaarde dat de gift minstens 40 EUR is (+ beperking van giften tot max 10% van gezamenlijk belast netto inkomen met een max van 384.300 eur).

Voor vennootschappen is de gift aftrekbaar in de derde bewerking (aftrek van niet belastbare bestanddelen) en is de gift beperkt op 5% van het fiscaal resultaat  van de eerste bewerking.

IBAN: BE02 0688 9106 2740
BIC: GKCC BEBB
Mededeling: GIFT

Legaten & duo-legaten via testament.be

U kan ervoor kiezen om Anima op te nemen in uw testament. Dankzij de formule van duo-legaten kan u investeren in kunst en cultuur en meteen minder erfenisrechten betalen.

De basis van het duo-legaat is artikel 64, al. 2 van het Wetboek van Successierechten, dat stelt dat u in een testament kunt bepalen dat de combinatie van een legaat aan een privépersoon en een goed doel voordelig is voor de successierechten van de privépersoon en ten goede komt van het goede doel.

Info
Wim Claus
+32 492 97 57 44
wim.claus@animaeterna.be

Bedrijven

Voor bedrijven die graag partner willen worden van Anima, hebben wij een aantal formules of maken we graag een voorstel op maat.

Info
Ann Truyens
ann.truyens@animaeterna.be