Steun Anima Eterna Brugge, doe een gift.

Met uw bijdrage en steun bouwt Anima Eterna aan een duurzaam artistiek verhaal

Anima Eterna onderzoekt, experimenteert en creëert: elk nieuw project is een vraag, waarop het antwoord niet op voorhand vastligt. Precies die zin voor onderzoek en avontuur, gekoppeld aan het muzikale meesterschap en de rijke ervaring van zijn muzikanten, maakt Anima Eterna uniek. Anima Eterna pionierde samen met oprichter Jos van Immerseel in de historische uitvoering van klassieke, romantische en zelfs twintigste-eeuwse muziek.

Sinds 2021 doet ze dat in samenwerking met vier uitgesproken muzikale persoonlijkheden: Giovanni Antonini, Midori Seiler, Pablo Heras-Casado en Bart Van Reyn. Vier dirigenten, één gemeenschappelijke passie: het collectief geheugen verrijken en de oneindige verbeeldingskracht van publiek én muzikant stimuleren. Om die spannende zoektocht naar het verleden nog beter te ontsluiten voor een gevarieerd publiek ontwikkelde Anima Eterna ook enkele nieuwe concertformules: een familievoorstelling, Atelier Anima en Anima Insight

 

Wil u mee bouwen aan ons artistieke verhaal? Steun Anima Eterna dan met een gift: 

Stort via: 

IBAN BE02 0688 9106 2740 

met als vrije mededeling: GIFT + uw naam en adres

Uw naam en adres is nodig  om u een fiscale attest te bezorgen. Dat ontvangt u voor elke gift vanaf €40. Meer info over fiscale attesten vindt u op de website van Federale Overheidsdienst Financiën.

Of doneer online via: