Doe een gift

[:nl]Steun Anima Eterna[:fr]Soutenez Anima Eterna[:en]Support Anima Eterna

Anima Eterna Brugge is een internationaal projectorkest dat repertoire brengt tussen 1750 en 1945.  Historische uitvoeringspraktijk is de rode draad doorheen de geschiedenis van Anima Eterna. Elk nieuw project baadt in een sfeer van onderzoek, ontdekking en experiment. 

Vertrekkend van de erfenis van oprichter Jos van Immerseel bouwen vier verschillende dirigenten een artistiek traject uit met het orkest: Giovanni Antonini, Pablo Heras-Casado, Bart Van Reyn en Midori SeilerSamen met de muzikanten huldigen ze één gemeenschappelijk doel: de verbeelding van het publiek stimuleren en het collectieve geheugen verrijken.

Dankzij uw bijdrage
  • realiseren de dirigenten grensverleggende projecten met Anima Eterna
  • ondersteunt Anima Eterna het voorbereidende onderzoek van haar muzikanten
  • ontwikkelt Anima Eterna nieuwe formats om haar artistieke processen nog beter te ontsluiten voor een breed publiek
Ontvang een fiscaal attest

Elke gift vanaf 40 € is fiscaal aftrekbaar. Vergeet echter niet uw naam en adres te vermelden, die gegevens zijn nodig om u een fiscaal attest te kunnen bezorgen. Meer info over fiscale attesten vindt u op de website van Federale Overheidsdienst Financiën. Doneer in enkele kliks via onderstaande knop:

Rechtstreeks overschrijven via uw bankrekening is nog steeds mogelijk. Storten kan op BE02 0688 9106 2740 met als vrije mededeling: GIFT + uw naam, adres én nationaal nummer.