Anima-a-Casa: exclusief fundraisingevent

Anima Eterna Brugge tekent opnieuw voor een privé-concert op historische instrumenten. Voor en na het concert verwent topchef Saïd Djibout de smaakpapillen. Het kader van dit volledig verzorgde event is het betoverende kasteel van Hamme – de uitzonderlijke privé-woning van de heer Hugo en mevrouw Lucie van Geet, die speciaal voor deze gelegenheid wordt opengesteld.

Als sponsor kan u een volledige tafel voor 6 personen (€5.000) of aparte stoelen (€850/gast) reserveren. Vanaf 15u30 worden de sponsors door de gastheer en gastvrouw verwelkomd met de mooiste verhalen en meest illustere geheimen van het kasteel. De rest van het programma – voor sponsors én hun genodigden – omvat:

  • 16u30: ontvangst met aperitief en lekkernijen
  • 17u30: kamermuziekconcert in het palmarium van het kasteel. Voor de uitvoering op historisch instrumentarium tekenen maestro van Immerseel en acht musici van Anima Eterna Brugge
  • 18u30: driegangendiner

 

Waarom is uw deelname aan dit event cruciaal voor ons?

Dankzij de ‘eeuwige geestdrift’ (‘anima eterna’) van Jos van Immerseel en zijn musici kan het orkest terugblikken op 30 succesvolle jaren met concerten op internationaal gerenommeerde podia en een plejade aan bekroonde CD-opnamen. 

Anima is een cultureel ambassadeur voor Vlaanderen en draagt actief bij tot de bescherming van immaterieel werelderfgoed. De investering in volgende generaties musici is cruciaal voor het behoud van deze pionierspositie en dus een essentieel element van onze langetermijnvisie.

Wij hopen van harte dat u een rol wenst te spelen in dit toekomstverhaal.

 

Reserveren voor Anima-a-Casa kan via contact met Ann Truyens, Algemeen Directeur van Anima Eterna Brugge: Ann.truyens@animaeterna.be | 0475/89.65.54